Iberian Mathematical Meeting

Quan?

09/02/2007 a 11:55 fins a 11/02/2007 a 11:55 (Europe/Madrid / UTC100)

On?

Lisboa (Portugal)

Assistents

Scientific Committee: Amadeu Delshams, Main speaker: Tere M. Seara (U. Politècnica de Catalunya), Invited Speaker: Joaquim Puig (U. Politecnica de Catalunya)

Afegiu l'esdeveniment al calendari

iCal

The first Iberian Mathematical meeting will be held February 9-11, 2007, in Lisbon at the Gulbenkian Foundation.

This conference aims at bringing together Portuguese and Spanish mathematicians, and is jointly organized by the Portuguese Mathematical Society and the Spanish Royal Mathematical Society.

In this first meeting, the main scientific areas are: Dynamical Systems, Geometry and Topology, and Partial Differential Equations.

Scientific Committee: Amadeu Delshams, João Paulo Dias, Rui Loja Fernandes, Diogo Gomes, Isabel Labouriau, Antonio Ros, Luis Vega

Local Organizers: Pedro Girão, Leonor Godinho, Verónica Quítalo

Main speakers: José Ferreira Alves (U. Porto - Fac. Ciências), Henrique Bursztyn (IMPA), Luis Escauriaza (UPV/EHU), Luísa Mascarenhas (U. Nova de Lisboa), Manuel Ritore (U. Granada), Tere M. Seara (U. Politècnica de Catalunya)

Invited Speakers:

Dynamical Systems: Gonzalo Contreras (CIMAT), João Lopes Dias (ISEG, Lisboa), Jorge Freitas (U. Porto - Fac. Ciencias), Jorge Galán (U. Sevilla), Santiago Ibáñez (U. Oviedo), Rogério Martins (U. Nova de Lisboa), Carmen Núñez (U. Valladolid), Joaquim Puig (U. Politecnica de Catalunya), Carlota Rebelo (U. Lisboa), Helena Reis (U. Porto), Luís Sanchez (U. Lisboa), Pedro J. Torres (U. Granada).

Geometry and Topology: Miguel Abreu (Instituto Superior Técnico), Carles Casacuberta (U. de Barcelona), Teresa Monteiro Fernandes (U. Lisboa), Gustavo Granja (Instituto Superior Técnico), Jesús A. Álvarez López (U. Santiago de Compostela), Marco MacKaay (U. Algarve), Pablo Mira (U. Cartagena), Orlando Neto (U. Lisboa), Francisco Presas (CSIC, Madrid), Ignasi Mundet i Riera (U. Barcelona), António Salgueiro (U. de Coimbra), Oriol Serra (U. Politecnica de Catalunya), Antonio Viruel (U. de Málaga).

Partial Differential Equations: D. Arcoya (U. Granada), J. A. Carrillo (ICREA, U. Autonoma de Barcelona), D. Cordoba (CSIC, Madrid), Juan Casado Diaz (U. de Sevilla), Pedro Girão (IST, Lisboa), José Matias (IST, Lisboa), J. M. Mazon (U. Valencia), Filipe Oliveira (U. Nova), P. Pedregal (U. Castilla-La Mancha), Miguel Ramos (U. Lisboa), Lisa Santos (U. Minho), José Miguel Urbano (U. Coimbra).